Over Fijne Kleine

‘Fijne Kleine’ biedt een uniek samengestelde collectie van de allerleukste kleding en accessoires voor kleintjes van 0 tot en met 4 jaar. Je vindt hier ieder seizoen de tofste, met de hand gemaakte items van kleine merken en ateliers uit Nederland en Europa. Dat draagt met een goed gevoel!

Tammy en Romy, twee vrolijke vriendinnen uit Gorinchem, besloten in de zomer van 2022 hun dromen na te jagen en Fijne Kleine te starten. Romy’s liefde voor mode en de vriendschap zijn blijvend, maar na een jaar koos zij voor meer quality time met haar gezin. Met haar oog voor detail, trends, schoonheid en kwaliteit stelt Tammy nu zorgvuldig de collecties samen.

Al van jongs af aan is Tammy gefascineerd door fotografie en alles wat met beeldende vormgeving te maken heeft. Ze is in 2015 afgestudeerd als Allround Stylist aan Academie Artemis, met een focus op mode en media. Sindsdien is ze met veel plezier werkzaam in de modewereld. De ene dag staat ze op de set van een fotoshoot, de volgende dag bedenkt ze een marketingcampagne. Door haar ervaring met styling weet ze altijd verrassende combinaties te maken.

Met haar expertise in marketing en e-commerce maakt ze online shoppen bij Fijne Kleine nog leuker en makkelijker. Ben jij benieuwd naar het aanbod, neem dan nu een kijkje in de webshop! Volg Fijne Kleine op social media voor inspiratie of schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf up to date.

Heel veel shop plezier!

𝑳𝒊𝒆𝒇𝒔,
𝑻𝒂𝒎𝒎𝒚

Markten & Evenementen

Kom jij gezellig kennismaken? Zoek Fijne Kleine dan op tijdens de markten en evenementen. Zo kun je de uniek samengestelde collectie babykleding en kinderkleding in 'real live’ shoppen en betaal je geen verzendkosten. Natuurlijk shop je hier ook een fijne cadeaubon of een klein cadeau voor een newborn of een verwachte baby. Check de data en informatie hieronder en dan zien en help ik jou graag! 

Let's get social!

Kijk hier voor meer foto's, video's en updates over de collectie.