Markten & Evenementen

Kom jij gezellig kennismaken met ons? Zoek ons dan op tijdens de markten en evenementen waaraan wij deelnemen. Zo kun je onze uniek samengestelde collectie babykleding en kinderkleding in 'real live’ shoppen en betaal je geen verzendkosten. Natuurlijk shop je hier ook een fijne cadeaubon of een klein cadeau voor een newborn of een verwachte baby. Check de data en informatie hieronder en dan zien en helpen wij jou graag! 

Shopping agenda

8 December - Wintersfeermarkt, Lexmond

De winter komt eraan! Kom gezellig een avondje bij ons shoppen en maak je kleintje helemaal klaar voor de winter. Wij zorgen voor de sfeer en natuurlijk een uniek samengestelde collectie baby en kids kleding. Ook voor fijne accessoires en prachtige cadeaus kun je bij ons terecht. Wij pakken alles met liefde voor je in, wel zo leuk voor de feestmaand!

Datum: Vrijdag 8 december 2023
Tijd: 17:00 - 21:00 uur
Adres: Dorpsstraat, Lexmond
Toegang: Gratis

9 December - Winterfair, Geertruidenberg

Kom in de sfeer voor de feestdagen en shop je kerstcadeau’s bij elkaar. Natuurlijk kun je bij ons prachtige cadeau’s shoppen voor baby en kids maar ook voor de papa’s en mama’s. Denk aan een fijn sierraad voor mama of een fijne cadeaubon zodat papa eens een setje voor de kleine kan uitkiezen. Wij zijn van alle markten thuis en pakken de cadeaus met liefde voor je in. Staat leuk onder de kerstboom!

Datum: Zaterdag 9 december 2023
Tijd: 14:30 - 21:00 uur
Adres: Markt, Geertruidenberg
Toegang: Gratis

14 t/m 16 December - Kerstmarkt in Modehuis Zwijnenburg, Meerkerk

Live muziek een diversiteit aan aanbod van lokale ondernemers en natuurlijk de gezellige sfeer. De uitnodiging om hier met Fijne Kleine aan deel te nemen namen wij met open armen aan. Wij zien er enorm naar uit om drie dagen in het mooie modehuis te zijn voor de feestdagen en jullie te helpen bij het uitzoeken van een mooie outfit voor je kleintje met de feestdagen en de fijnste cadeaus voor jullie in te pakken. Zien wij jullie daar?

Donderdag 14 december van 14:00 - 21:00 uur.

Vrijdag 15 december van 14:00 - 21:00 uur.

Zaterdag 16 december van 9:30 - 17:00 uur.

Adres: ‘Modehuis Zwijnenburg’ - Tolstraat 17, Meerkerk
Toegang: Gratis

Team Fijne Kleine

Hi, wat leuk dat je ons bezoekt!

Eerst even voorstellen; wij zijn Romy (links) en Tammy (rechts), de vrolijke vriendinnen uit Gorinchem achter ‘Fijne Kleine’. Samen besloten wij in de zomer van 2022 om onze dromen na te jagen en het ondernemers avontuur, samen aan te gaan. “𝐻𝑒𝑡 𝑖𝑠 𝑑𝑎𝑎𝑑𝑤𝑒𝑟𝑘𝑒𝑙𝑖𝑗𝑘 𝑒𝑒𝑛 𝒂𝒗𝒐𝒏𝒕𝒖𝒖𝒓, 𝑖𝑒𝑑𝑒𝑟𝑒 𝑑𝑎𝑔 𝑙𝑒𝑟𝑒𝑛 𝑤𝑖𝑗 𝑤𝑒𝑒𝑟 𝑖𝑒𝑡𝑠 𝑛𝑖𝑒𝑢𝑤𝑠 𝑒𝑛 𝒈𝒆𝒏𝒊𝒆𝒕𝒆𝒏 𝑤𝑒 𝑣𝑎𝑛 𝑖𝑒𝑑𝑒𝑟𝑒 𝑠𝑡𝑎𝑝. 𝑁𝑢 𝑠𝑡𝑎𝑎𝑛 𝑤𝑒 ℎ𝑖𝑒𝑟, 𝑜𝑛𝑧𝑒 𝑒𝑖𝑔𝑒𝑛 𝑤𝑒𝑏𝑠ℎ𝑜𝑝 𝑖𝑠 𝒍𝒊𝒗𝒆! 𝑊𝑖𝑗 𝑧𝑖𝑗𝑛 𝒕𝒓𝒐𝒕𝒔 𝑒𝑛 𝒔𝒖𝒑𝒆𝒓 𝒆𝒏𝒕𝒉𝒐𝒖𝒔𝒊𝒂𝒔𝒕 𝑜𝑣𝑒𝑟 𝑎𝑙𝑙𝑒𝑠 𝑤𝑎𝑡 𝑤𝑖𝑗 𝑗𝑢𝑙𝑙𝑖𝑒 𝑚𝑜𝑔𝑒𝑛 𝑙𝑎𝑡𝑒𝑛 𝑧𝑖𝑒𝑛, 𝑛𝑢 𝑒𝑛 𝑖𝑛 𝑑𝑒 𝑡𝑜𝑒𝑘𝑜𝑚𝑠𝑡. 𝑨𝒂𝒂𝒂𝒉, 𝒑𝒊𝒏𝒄𝒉 𝒖𝒔!”Ben jij benieuwd naar ons aanbod, neem dan nu een kijkje! Volg ons op social media voor inspiratie, schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf up to date van alle nieuws. Heel veel shop plezier!𝑳𝒊𝒆𝒇𝒔,
𝑹𝒐𝒎𝒚 𝒆𝒏 𝑻𝒂𝒎𝒎𝒚

Onze missie

Met ‘Fijne Kleine’ bieden wij een uniek samengestelde collectie van de allerleukste items voor kleintjes van 0 tot en met 4 jaar. Je vindt hier ieder seizoen de tofste, met de hand gemaakte, items van kleine merken uit Nederland en Europa. Dat draagt met een goed gevoel!

Inspiratie

Kijk hier voor meer foto's, video's en updates over ons en onze collectie.